Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hegyi Gábor is klubunkat erősíti

A rutinos szakember technikai vezetőként dolgozik a Swietelsky-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiánál.
Hegyi Gábor is klubunkat erősíti

Nem igazán kell bemutatni Hegyi Gábort a vasi kézilabdaélet résztvevőinek. A 62 esztendős szakember gyermekkora óta hódol a sportágnak, játékos, edző, játékvezető és megyei tisztségviselő is volt már. Huszonhat évig tevékenykedett a Vas Megyei Kézilabda Szövetség főtitkáraként, míg nem – néhány hetes egyeztetést követően – igent mondott klubunk megkeresésére.
– Hegyi Gáborral igazán rutinos sportvezetőt szerződtettünk, érkezése jelzésértékű: a fiatalokra támaszkodunk, ugyanakkor tiszteljük a rutint, a szakértelmet és a tapasztalatot – hangsúlyozta Pődör Zoltán, a Swietelsky-SZKKA ügyvezető elnöke.
– Örömmel írtam alá a szerződésemet a Swietelsky-SZKKA-val, meggyőződésem, hogy sikeres időszak vár klubunkra, és reményeim szerint ebben és is a segítségére lehetek – nyilatkozta a kontraktus szignálása előtt Hegyi Gábor, aki szinte valamennyi vasi városban dolgozott utánpótláscsapatoknál, felnőtt együtteseknél, emellett élvonalbeli találkozókat is vezetett korábban. Az új sportvezető feladata lesz az igazolások és versenyengedélyek rendezése, az utazások megszervezése, kapcsolattartás a szövetséggel és az ellenfelekkel egyaránt.
– Sok mindenkit ismerek a szakmából, ez mindenképpen előnyt jelent. Már meg is kezdtem a munkát, várom a feladatokat – mondta Hegyi Gábor.