Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hende Csaba is gratulált az Országos Döntőn ezüstérmet szerző lányoknak

Az SZKKA tiszteletbeli elnöke meglátogatta a Diákolimpián résztvevő lányokat.
Hende Csaba is gratulált az Országos Döntőn ezüstérmet szerző lányoknak

Korábban már beszámoltunk róla, hogy fantasztikus sikert elérve ezüstéremmel tért haza a Diákolimpia Országos Döntőjéről a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium, melynek csapatát klubunk és a középiskola évek óta tartó kiváló együttműködésének köszönhetően szinte csak igazolt serdülő és ifjúsági korú SZKKA-játékosok alkották.

A lányok már azzal is nagy eredményt értek el, hogy kijutottak a balatonfüredi Országos Döntőre, ahol aztán nagymúltú, kézilabda akadémiákra épülő iskolák csapatait felülmúlva, bravúrt bravúrra halmozva a fináléig meneteltek. Az országos bajnoki cím is csak egy hajszálon múlott, hiszen mindössze egy góllal nyert a fonyódi Mátyás Király Gimnázium.

A nagyszerű eredményről természetesen a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia tiszteletbeli elnöke, Hende Csaba is megemlékezett és személyesen látogatta meg a játékosokat, hogy gratuláljon ehhez az országosan jegyzett eredményhez. Tiszteletbeli elnökünk számára különösen kedves ez a siker, hiszen ő maga is a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségizett.

Hende Csaba a gratulációk mellett egy különdíjat is átadott Pődör Blankának, aki gólkirályi címet nyert az Országos Döntőn, fiatal irányítónk azonban NB I-es kötelezettségei miatt nem tudta megvárni a helyszíni díjátadót.

Íme galériánk Hende Csaba látogatásáról: