Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Horilszka: Egyre jobbak és stabilabbak vagyunk

A Vasas ellen visszatérő csapatkapitányunk hálás a szurkolók fogadtatásáért.
Horilszka: Egyre jobbak és stabilabbak vagyunk

A másfél héttel ezelőtti Vasas elleni hazai NB I-es bajnoki nem csak azért maradt emlékezetes, mert megszereztük első győzelmünket a szezonban, hanem mert hosszú kihagyás után először lépett pályára az idényben csapatkapitányunk, Lilja Horilszka. A 33 éves közönségkedvencet a visszatérése alkalmából külön köszöntötte a szurkolótábor, erről is mesélt a honlapunknak adott interjújában.

Alig vártam, hogy visszatérjek. Nagyon hiányzott az a jó érzés amit ad számomra a kézilabda, a meccsekkel és az edzésekkel illetve az, hogy a többiekkel lehessek. A szurkolók nagyon megörvendeztettek, ez egy nagyon szép gesztus volt a részükről. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy így köszöntöttek a visszatérésem alkalmából - kezdte Horilszka, aki arról is beszélt, szerinte mi volt a győzelem kulcsa a Vasas ellen. 

- Végrehajtottuk azokat a dolgokat, amikre taktikailag készültünk. Egyébként mindig ez a kulcs, így tudjuk kihozni magunkból a legtöbbet, ami bennünk van.

Az SZKKA csapatkapitánya úgy érzi, a csapat folyamatosan fejlődik és sikeres szezonnak nézünk elébe.

A legjobbat várom, mint mindig. Ahogyan telik az idő és dolgozunk, azzal együtt fejlődünk is. Évről évre, szezonról szezonra is látható a fejlődés, egyre jobbak és stabilabbak vagyunk. Idén jó pár új játékosunk van, akik most már beilleszkedtek a rendszerünkbe és én hiszek abban, hogy sikeresek leszünk, erős és jó kézilabdát tudunk játszani – fogalmazott Lilja Horilszka.