Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Horváth Petra átmentené jó formáját a Vác elleni meccsre is

A Budaörs ellen 10 góllal záró átlövőnk szerint agresszív védekezésre és koncentrált támadójátékra lesz szükség a Vác ellen.
Horváth Petra átmentené jó formáját a Vác elleni meccsre is

Csütörtök este újabb nehéz feladat vár NB I-es csapatunkra, hiszen a tabellán negyedik helyezett, válogatott játékosokkal felálló Vác együttesét látjuk vendégül az Aréna Savariában. Nem kérdés, hogy  a pontszerzéshez szükség lesz az extra egyéni teljesítményekre is: a legutóbbi Budaörs elleni meccsen Horváth Petra 10 góllal zárt. Az SZKKA átlövője a hétvégi vereség, és a mai, Vác elleni meccs kapcsán is a védekezés fontosságát emelte ki, emellett szeretné a ma estére is átmenteni legutóbbi formáját.

Úgy gondolom a Budaörs ellen a védekezésünk nem állt úgy össze, ami kellett volna a győzelemhez, emellett a döntő szituációkban sokat hibáztunk. Mindig igyekszem a lehető legjobbat nyújtani a meccseken és segíteni a csapatot. Örülök a Budaörs elleni teljesítményemnek, de sose lehet elégedett egy sportoló. Dolgozok tovább, próbálom átvinni ezt a formámat a Vác elleni mérkőzésre is, amelyen a védekezés lesz a kulcs. Megfelelő agresszivitásra és koncentrált támadójátékra. Remélem, hogy csütörtökön is sokan kilátogatnak majd az Arénába és együtt elérjük a célunkat. Nagyon fontos mérkőzések vannak még előttünk. Harcolni fogunk a végsőkig, hogy elérjük a célunkat a bennmaradást – nyilatkozta Horváth Petra.