Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Horváth Petra szerződést hosszabbított

Huszonhárom éves átlövőnk kulcsjátékossá vált az elmúlt évek során. Más kluboktól is megkeresték, de nem gondolkodott a váltáson.
Horváth Petra szerződést hosszabbított

Igazán örömteli hírről tájékoztathatjuk Szurkolóinkat, Támogatóinkat: NB I-es csapatunk átlövője, Horváth Petra egy évvel meghosszabbította klubunkkal a nyáron lejáró szerződését.

23 éves játékosunk 2017-ben a Mosonmagyaróvár együttesétől igazolt Szombathelyre, a kisalföldieknél még epizódszereplő volt, az SZKKA-ban viszont az évek során olyan sokat fejlődött, hogy mára már kulcsemberré vált, aminek egyik bizonyítéka, hogy több más klub érdeklődését is felkeltette. Horváth Petra a mostani szezonban 14 NB I-es mérkőzésen 42 gólnál jár, szurkolóink őt választották a Kisvárda elleni mérkőzés Legjobb Játékosának.

- Nagyon szeretek Szombathelyen játszani, így sokat nem is gondolkoztam a hosszabbításon. A családias környezet és a szurkolók szeretete is nagyban befolyásolta a döntésemet. Voltak megkereséseim más kluboktól is, de úgy gondolom, hogy a sok játéklehetőség a legfontosabb a fejlődésem szempontjából. Szombathelyen ezt megkapom és szeretném is meghálálni. A mostani szezon eddig nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de dolgozunk tovább, hogy ez változzon. Biztos vagyok benne, hogy a folytatásban szép sikereket érünk el és biztosan bennmaradunk az első osztályban, jövőre pedig még erősebb csapatunk lesz – nyilatkozta Horváth Petra.