Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Szűk családi körben ünneplik a karácsonyt az SZKKA játékosai

Virág Noémi és Horváth Petra számára is feltöltődést jelent a családdal töltött idő.
Szűk családi körben ünneplik a karácsonyt az SZKKA játékosai

Már csak egyet kell aludni karácsonyig, mi pedig kíváncsiak voltunk, hogy az SZKKA játékosai hogyan töltik a szeretet ünnepét. Virág Noémi már nagyon várja a Szentestét és főként a fa díszítéséből veszi ki szerepét.

- Ahogy minden évben, idén is nagyon várom a karácsonyt. Nagyon szeretem feldíszíteni a lakást díszekkel, vasárnaponként meggyújtani az adventi gyertát, karácsonyi dalokat hallgatni és mézeskalácsot sütni. Idén az ajándékok beszerzésével is már december első napjaiban végeztem. Szenteste a párommal a szüleimnél leszünk. Anyukám süt-főz, majd 25-én a párom szüleinél karácsonyozunk szűk családi körben – kezdte Virág Noémi, akitől azt is megtudtuk mi kerül az asztalra.

- Szentestére idén anyukám céklalevest, lazacot és kacsasültet készít. Nagyon szeretek főzni, viszont az ünnepekkor ezt a szerepet inkább átadom profibb kezekbe. Az én feladatom a karácsonyfa díszítése lesz. A nagyobb pihenés novemberben már megvolt. Mivel 30-án fontos mérkőzésünk lesz, ezért most csak két nap pihenőt kaptunk, de családi körben ez is nagyon pihentető lesz – nyilatkozta Virág Noémi.

Csapatunk kiváló átlövője, Horváth Petra szűk családi körben ünnepel.

Nagyon várom a karácsonyt, számomra az év legszebb ünnepe. Otthon töltöm az ünnepet szűk családi körben. Karácsony napján feldíszítjük a fát és átadjuk egymásnak az ajándékokat. Ebédre halászlevet eszünk, vacsorára pedig különféle húsok, saláták és sütemények kerülnek az asztalra. Én általában a menü előkészítésében szoktam segíteni, a jobbnál jobb sütiket pedig a nagymamáim készítik. Sok idő nincs ilyenkor a pihenésre, hiszen december 30-án már bajnokin lépünk pályára. Az otthon töltött idő azért mindenképp feltöltődés, hiszen együtt van a család – mondta Horváth Petra.