Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hosszútávú együttműködés: új partnerünk a HS Sport

A Select és Erima márkát forgalmazó HS Sporttal történő megállapodásnak köszönhetően folyamatos megújulás várható a közeljövőben klubunknál a sportszerek terén.
Hosszútávú együttműködés: új partnerünk a HS Sport

Korábban már beszámoltunk róla, hogy klubunk a mostani idénytől sportszergyártót váltott, mára pedig az is hivatalossá vált, hogy hosszútávú együttműködési megállapodást kötöttünk a Select-labdák kizárólagos hazai forgalmazójával, a HS Sport Life Kft-vel.

A HS Sport palettáján az Erima márka is szerepel, melyet klubunk is választott a mezek, sportfelszerelések terén. Az új együttműködéssel természetesen utánpótlás-csapataink szerelését is lecseréljük, ezáltal folyamatos megújulás várható a közeljövőben a klubnál a sportszerek terén.

Holbusz Ákos és Sallai Róbert, a HS Sport tulajdonosai kiemelték, örömmel vállalták az együttműködést klubunkkal.   

Megtiszteltetés számunkra, hogy a szezon egyik bajnokesélyes, és egyben feljutó klubjával sikerült partneri megállapodást tető alá hozni – mondta Holbusz Ákos tulajdonos-ügyvezető. – Bízunk abban, hogy mindkét fél elégedett lesz az együttműködéssel és a szezon során sok Select-labdával elért sikernek tapsolhatunk majd a Szombathelyen.