Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hozta a kötelező győzelmet az Szombathelyi KKA!

Nem enged a győzelmi szériából a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia csapata. Most a Rinyamenti KC volt a szenvedő fél.
Hozta a kötelező győzelmet az Szombathelyi KKA!

A nagyatádi csapat más célokért küzd az NBI/B csoportjában és nagyjából 20 perc kellett ahhoz, hogy ellépjen a szombathelyi gárda. Mind védekezésben, mind támadásban kijött a különbség. Hiába akartak szorosabb mérkőzést vívni, a szombathelyiek már az első félidőben 7 gólos előnyt szereztek, a végén pedig 13 góllal bizonyultak jobbnak. A nagyatádi edző a mérkőzés előtt még abban reménykedett, hogy a hazai csapat esetleg gyengébb napot fog ki. Nem jöttek be a számításaik. Mióta megalakult az Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia hazai pályán még nem találtak legyőzőre a bajnokságban. Magabiztosan szerezték meg a győzelemért járó bajnoki pontokat.

Bölöni Roland: ,,Szoros első félidő után magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok a lányoknak a sikerhez. Ritmustalanul kezdtük a mérkőzést, sok hiba volt a védekezésünkben, ezeket rendezni tudtuk és ennek köszönhetően sikerült nyernünk.”

 

Kozma-Szerszám Szombathelyi KKA - Rinyamenti KC NB1/B felnőtt 38:25 (18:11)

Futaki, Mayer 4, Virág 6, Mórocz 2, Szendrei 8, Gaylhoffer 4, Szecsődi 2 
Csere: Tömő, Szovák (kapus) Pukler 7, Jámbor 2, Győrffy 2, Magó, Cser 1,Csépke, Pődör,

 

NBI/B junior:

Kozma Szerszám-Szombathelyi KKA – Rinyamenti KC 44:17 (19:11)

Csépke Dominika 2, Cser Dóra 9, Bognár Franciska, Szovák Viktória, Dénes Alexandra 2, Bozzai Zsófia 2, Gorell Nóra, Bódi Virág, Woth Viktória 5, Kovács Tímea 3, Csapó Adrienn 2, Kozma Adrienn 2, Kiss Virág 5, Devecseri Dalma, Pődör Rebeka 6, Győrffy Réka 6.