Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Idegenbeli sikerrel folytattuk az NB I/B-ben

Ificsapatunk egy góllal, 26-25-re nyert a Szekszárd vendégeként.
Idegenbeli sikerrel folytattuk az NB I/B-ben

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ificsapata vasárnap délután a felnőtt NB I/B-s bajnokság harmadik játéknapján a Szekszárd vendégeként lépett pályára. Lányaink a szünetben is vezettek, majd a kiélezett, szoros végjáték után egy góllal megnyerte a találkozót. Ificsapatunk három fordulót követően két győzelemmel és egy vereséggel várja a másodosztály folytatását. 

- Küzdős, végletekig kiélezett meccsen tudtunk nyerni a végén. Nagyon fontos egy ilyen fiatal csapatnál, hogy szoros végjátékban tudott jó döntéseket hozni. A mérkőzés folyamán hat góllal is vezettünk, ezért többször megnyugodtunk és belehibáztunk. Ellenfelünk végig küzdött, egy percre sem adta fel. A Szekszrád hazai pályán nagyon erős csapat lesz a másodosztályban, ezért fontos két pontot sikerült begyűjtenünk - értékelte a győzelmet Pődör Zoltán, ificsapatunk vezetőedzője. 

Szekszárdi FGKC - Szombathelyi KKA U20 25-26 (12-14)

NB I/B felnőtt, 3. forduló

SZKKA: Christe (K), Dobány (K), Csapó (K) 1, Biró 3, Forgács 4, Győri 4, Pődör B. 7, Lakatos, Horváth A. 4, Szmolek, Jefcsák, Török 2, Pődör R. 1, Zsemberi.