Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: Fordítottunk a második félidőben, de a végén kicsúszott a kezünkből a győzelem

Egy góllal nyert a NEKA II.
Ifi: Fordítottunk a második félidőben, de a végén kicsúszott a kezünkből a győzelem

A hétvégi NB I/B-s hazai bajnoki után ezúttal az Ifjúsági I. osztályban lépett pályára az SZKKA ifi csapata, amely a NEKA II. együttesét látta vendégül az egyetemi csarnokban. Az első félidőben csapatunk nem igazán találta a játékát, a védekezésünk és a támadásunk sem működött jól, így a szünetben 4 góllal vezettek a vendégek, 9-13.

A térfélcserét követően megráztuk magunkat, gyorsan felzárkóztunk, sőt, a 40. percre már egyenlítettünk is. A mérkőzés ezen szakaszában nagyon rendben volt a védekezésünk, 13 perc alatt egyetlen gólt kaptunk, így fordítottunk és elléptünk kettővel, 16-14-nél időt kért a NEKA. Továbbra is szoros maradt a találkozó, tapintani lehetett a feszültséget. Óriási izgalmak maradtak a végjátékra, kettő perccel a meccs vége előtt döntetlen volt az állás, 19-19. Az idegek harcát egy szerencsés góllal végül a vendégek nyerték, így hiába fordítottunk a második játékrészben, a NEKA elvitte a két bajnoki pontot.

Szombathelyi KKA – NEKA II. 19-20 (9-13)

SZKKA: Christe, Farkas H. (kapusok), Győri 1, Pődör B. 5, Lakatos, Wutschi, Szabó N., Horváth A. 1, Szmolek, Pham Lien 2, Forgács 3, Tóth B., Mersich, Gabnai 1, Zsákovics 6.