Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi és serdülő csapatunk is hasznos edzőmeccset játszott a Győri ETO ellen

Ifi és serdülő csapatunk is hasznos edzőmeccset játszott a Győri ETO ellen

A héten ifjúsági és serdülő csapatunk is lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését. Komoly ellenfél várt a lányokra, ugyanis mindkét korosztályban a Győri ETO KC együttesét láttuk vendégül az egyetemi csarnokban. A találkozókon ugyan a győriek érvényesítették a papírformát, de az alapozás elején járó csapataink nagyon hasznos edzőmeccseken vannak túl az összeszokás és a fejlődés szempontjából.

Szombathelyi KKA U19 – Győri ETO KC U19 28-44 (11-21)

SZKKA: Pados, Horváth L., Piri (kapusok), Török 4, Szákovics 1, Szabó-Rácz, Wutschi 7, Gönczöl 5, Hornyák P. 1, Kiss J. 1, Szabó N., Pál Zs. 2, Pup-Geiger 1, Kasper 1, Horváth Lu., Pál K. 5.

- Ez volt az első meccs a felkészülés során és jól megmutatta, hogy mit kell korrigálnunk és min kell még jobban dolgoznunk. Nagyon sok munka vár még ránk, hiszen van mit kijavítani, de folytatjuk tovább és meglesz az eredménye – értékelt U19-es csapatunk edzője, Mirko Vujovic.

Szombathelyi KKA U17 – Győri ETO KC U17 27-35 (11-19)

SZKKA: Németh E., Papp R. 1 (kapusok), Arday 4, Lepsényi 1, Pál K. 6, Kasper 1, Csizmazia 8, Kustán 1, Pintér 1, Bősze 3, Simon 1, Tóth F., Laposa, Lang, Kelemen, Kocsis.

- Voltak hibák és hiányosságok, amiken javítanunk és pótolnunk kell a jövőben. Azonban elégedett vagyok a csapattal, hiszen már visszaköszöntek olyan elemek, amiket edzéseken gyakoroltunk. Több játékost is kipróbaltam más védekező pozícióban is, igyekszem mindenkinek megtalálni a helyét a csapatban. Több mérkőzést is játszunk még a felkészülés alatt, amire szükségünk van, hogy összeszokjon a csapat. Nagyon jó a légkör és kiváló hozzáállással dolgozik mindenki, de még rengeteg munka vár ránk. Bizakodó vagyok a látottak után – fogalmazott az edzőmeccs után U17-eseink trénere, Huszár Benjámin.