Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi és U15-ös csapatunk is összecsapott a Hypoval

Ifistáink 10 gólos győzelmet arattak az edzőmeccsen, U15-ös lányaink pedig a Hypo serdülőivel is felvették a kesztyűt.
Ifi és U15-ös csapatunk is összecsapott a Hypoval

Felnőtt csapatunk felkészülési mérkőzése mellett ifjúsági, valamint U15-ös együttesünk is edzőmeccset játszott Bécsben, a Hypo Niederösterreich korosztályos gárdáival. A Mirko Vujovic által irányított ifistáink magabiztos, 10 gólos győzelmet arattak a találkozón.

Hypo ifi – Szombathelyi KKA ifi 20-30 (7-18)

SZKKA: Fritz, Pados (kapusok), Németh J. 4, Krilov 2, Káli 3, Rákos 1, Rieger 1, Török 4, Tóth B. 2, Temesvári 5, Vincze 1, Ihász 2, Szabó N. 2, Lékai 3, Horváth A.

Nagyon hasznos meccset játszottunk, amelyen sok jó dolgot láttam a csapattól. Ettől függetlenül van még mit javítani és van még hova fejlődni. Dolgozunk tovább, hogy egyre jobbak legyünk – értékelt ifi csapatunk trénere, Mirko Vujovic.

U15-ös csapatunknak idősebb játékosokkal, a Hypo serdülő együttesével kellett felvennie a kesztyűt, ráadásul a meccset megelőző napokban kapták az eddigi legnagyobb terhelést a lányok. A fáradt lábak és kezek sok elhibázott ziccert eredményeztek, ennek ellenére a hajrára 25-25-re visszajöttünk. Az utolsó öt percben azonban csak a hazaiak találtak be és négy góllal megnyerték az edzőmeccset.

Hypo serdülő – Szombathelyi KKA U15 29-25 (14-13)

Ezen a héten kapták a legkeményebb terhelést a lányok, ezért nem lepődtem, hogy sokat hibáztunk a kapussal szemben. Van még időnk javítani, jelenleg ott tartunk, ahol szerettem volna – értékelt U15-ös csapatunk edzője, Huszár Benjámin.