Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi Final Four: Mindent megteszünk a minél fényesebb éremért

Fiatal beállónk, Szmolek Apollónia mesélt várakozásairól az Ifjúsági I. osztály négyesdöntője előtt.
Ifi Final Four: Mindent megteszünk a minél fényesebb éremért

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Szombathelyi KKA ifi csapata ott van az ország négy legjobb együttese között, hiszen bejutott az I. osztályú Ifjúsági bajnokság Final Fourjába, amelyet Szigetszentmiklóson rendeznek pénteken és szombaton. A négyesdöntőn való részvétel már önmagában óriási eredmény számunkra, hiszen a sérülések, távozók miatt sok akadállyal szembesültünk az alapszakasz során. Csapatunk egyik alapemberét, az NB I-ben is többször szóhoz jutó Szmolek Apollóniát kérdeztük a Final Four előtt. 

A szezon elején kisebb-nagyobb hullámvölgyek jellemezték a teljesítményünket, de utána megtaláltuk magunkat és rátértünk arra az útra, amivel el tudtuk érni célunkat: a bejutást a Final Fourba. A csapatunk ereje az akaratunkban és a szívünkben rejlik, hiszen sosem adtuk fel.

A pénteki elődöntőben a keleti csoportot veretlenül záró FTC-vel nézünk farkasszemet.

A Final Fourra több serdülő játékossal kiegészülve készülünk, teljes erőbedobással. Szeretném, ha az érmünk minél fényesebben csillogna, és ezért mindent meg fogunk tenni. A Fradi elleni pénteki elődöntőn nehéz meccsre számítok, de úgy gondolom, hogy felkészültünk és a céljaink visznek minket előre – nyilatkozta Szmolek Apollónia.