Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: Hasznos főpróba a szezonrajt előtt

Az NB I/B-ben szereplő Komárom ellen játszottuk utolsó felkészülési mérkőzésünket.
Ifi: Hasznos főpróba a szezonrajt előtt

A felnőtt NB I/B-be frissen feljutó, élvonalbeli és nemzetközi rutinnal is rendelkező játékosokkal felvértezett Komárom otthonában játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a szezonrajt előtt az SZKKA ifjúsági csapata, amely egy hét alatt így az ötödik edzőmeccsét vívta. Kicsit bátortalanul kezdtük a találkozót, de aztán felzárkóztunk és a szünetben döntetlen volt az állás.  A mérkőzés hajrájában kijött a csapaton, hogy az elmúlt napokban komoly terhelést kaptak a játékosok, így nem sikerült újra egyenlíteni, de mindenképp nagyon hasznos edzőmérkőzést játszottunk.

- Hosszú terhelésből jövünk, tökéletes záró mérkőzés volt számunkra a bajnoki rajt előtt. A héten már kezdődik a versenyidőszak. Nagyon hasznos volt a meccs, köszönjük a lehetőséget a Komáromnak – értékelt ifjúsági csapatunk vezetőedzője, Pődör Zoltán.

Komárom VSE – Szombathelyi KKA U19 32-29 (14-14)

SZKKA: Christe (K), Farkas H. (K), Szmolek 2, Lakatos, Horváth A. 5, Wutschi, Pődör B. 7, Forgács 1, Tóth B., Győri 5, Gabnai 2, Zsákovics 6, Szabó N. 1, Mersich.

Ifi csapatunk szerdán a DKKA vendégeként kezdi a korosztályos bajnokságot, majd vasárnap már a felnőtt NB I/B-ben is pályára lépnek Pődör Zoltán tanítványai.