Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: Ideges kezdés, idegenbeli vereség a bajnoki nyitányon

Egy góllal kikaptunk a DKKA otthonában.
Ifi: Ideges kezdés, idegenbeli vereség a bajnoki nyitányon

A Dunaújvárosi KKA otthonában kezdte az Ifjúsági I. osztály 2021/22-es küzdelmeit a SZKKA ifi csapata. Nagyon idegesen, kapkodva kezdtük a találkozót, az első félidőben 1-2 góllal végig a hazai csapatnál volt az előny. Három perccel a játékrész vége előtt sikerült egyenlítenünk (13-13), de a szünetben egy találattal megint a DKKA vezetett, 15-14-re.

A második félidőt már jobban kezdtük, három perc alatt berámoltunk három gólt, így fordítottunk 15-17-re, rögtön időt is kért a hazai együttes. A folytatásban négy góllal is megléptünk, de aztán kiengedtünk, a dunaújvárosiak pedig felzárkóztak, sőt, 10 perccel a vége előtt egalizáltak is, 23-23. A hajrában már a DKKA akarata érvényesült, a hazai csapat visszavette a vezetést, már csak négy perc volt vissza, amikor 26-24 volt az állás. Az utolsó percekben már csak egy gólt tudtunk faragni a hátrányból, így végül egy góllal elveszítettük a szezon első mérkőzését.

- Görcsös, szenvedős támadójátékkal, nulla kapusteljesítménnyel és küzdeni akarás nélkül nem lehet meccset nyerni – értékelt a csapat vezetőedzője, Pődör Zoltán.

Dunaújvárosi KKA I – Szombathelyi KKA 27-26 (15-14)

Női Ifjúsági I. osztály, Dunaújváros

SZKKA: Christe (K) – Horváth A. 3, Gabnai 4, Győri 1, Pődör B. 11, Zsákovics 5, Forgács 2 Csere: Farkas (K), Szmolek, Lakatos, Wutschi, Pham Lien, Szabó N., Tóth B., Temesvári.