Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: Izgalmas meccsen fontos győzelmet arattunk

Ifi: Izgalmas meccsen fontos győzelmet arattunk

A hétvégi NB I/B-s hazai győzelem után szerda délután az Ifjúsági I. osztályban lépett pályára ifi csapatunk, amely a Pénzügyőr SE együttesét fogadta. A meccs elején felváltva estek a gólok, majd az első félidő felénél ritmust tudtunk váltani, 10-7-es állásnál időt kért a vendégek mestere. A folytatásban is mi akaratunk érvényesült, a 20. percben már öt gól volt a különbség. A játékrész utolsó percei kiegyenlített játékot hoztak, a szünetben 17-12-re vezettünk.

A második félidő elején felzárkózott a Pénzügyőr, 19-16-nál Pődör Zoltán kért időt. Nyílt maradt a mérkőzés, a vendégek folyamatosan tapadtak. Óriási izgalmak maradtak még az utolsó percekre is, próbált egyenlíteni az ellenfél, de a lányok nagyot küzdöttek, helyén volt a szívük és már nem engedték ki a kezükből a győzelmet. A végeredmény 26-24.

Nagyon elégedett vagyok, a lányok hatalmasat küzdöttek, kitették a szívüket a pályára. Fontos győzelmet arattunk, boldog vagyok – értékelt Pődör Zoltán vezetőedző.

Szombathelyi KKA – Pénzügyőr SE 26-24 (17-12)

Ifjúsági I. osztály, 6. forduló

SZKKA: Christe, Farkas H. (kapusok), Wutschi 1, Győri 2, Szabó N. 4, Lakatos, Horváth A. 1, Szmolek 4, Pham Lien 3, Forgács 1, Tóth B., Gabnai 2, Zsákovics 8, Mersich.