Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: Meggyőző játék, 18 gólos győzelem

Magabiztosan vertük hazai pályán a Kozármislenyt.
Ifi: Meggyőző játék, 18 gólos győzelem

Szerda délután a Kozármisleny együttesét fogadta az SZKKA ifi csapata az Ifjúsági I. osztályban. A találkozó elején nehezen lendültünk játékba, az első percekben a vendégek vezettek. Az első félidő felénél, 5-5-ös állásnál kezdtek magukra találni a lányok, gyorsan elléptünk három góllal, 8-5-nél a vendégek mestere kért időt. Egyre jobban állt össze a védekezés, gyors kontrákkal pedig folyamatosan növeltük az előnyt. Az első játékrész utolsó perceit már teljesen uraltuk és a szünetben tíz góllal, 18-8-ra vezettünk.

A második félidő elején felváltva estek a gólok. Emberhátrányban többször is betaláltunk, így folyamatosan nőtt a különbség. Jól dolgozott a védőfal és a kapusok is remekül védtek, így az utolsó negyedórában már csak az volt a kérdés, hogy milyen arányú győzelmet aratunk. A lányok végül teljesen megérdemelten, 18 góllal, 35-17-re nyertek hazai pályán a Kozármisleny ellen. Ifjúsági csapatunk a nyolcadik győzelmével a tabella előkelő negyedik helyén áll az Ifjúsági I. osztályban. 

- Döcögősen indult a mérkőzés eleje, de aztán beindult a gépezet és a lányok nagyon meggyőző teljesítményt nyújtottak. Jól működött a védekezésünk, kevés gólt kapunk egy jó csapat ellen. A mai napon mindenben felülmúltuk ellenfelünket – értékelt a csapat vezetőedzője, Pődör Zoltán.

Szombathelyi KKA – Kozármisleny SE 35-17 (18-8)

SZKKA: Christe – Franka 1, Török 5, Zsemberi 2, Győri 3, Kulcsár 6, Horváth A.  4 Csere: Biró 8, Lakatos, Dobány (K), Farkas (K), Forgács 3, Wald 3, Szmolek.