Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: Nagyon magabiztos győzelem, esélyt sem adtunk a Mosonmagyaróvárnak

Tizenhét góllal nyertünk hazai pályán és megszereztük szezonbeli huszadik sikerünket.
Ifi: Nagyon magabiztos győzelem, esélyt sem adtunk a Mosonmagyaróvárnak

Kedden délután a Mosonmagyaróvár korosztályos együttesét fogadta a Szombathelyi KKA csapata az Ifjúsági I. osztályú bajnokság küzdelmeiben. A tabellán második helyen álló csapatunk az első percektől kezdve esélyeshez méltóan lépett fel: masszív védekezéssel rengeteg hibára késztettük az ellenfelet, amiből gyors gólokat tudtunk szerezni, 11-3-as vezetésünknél kértek először időt a vendégek. Hiába, továbbra is domináltuk a mérkőzést és a szünetre a tízgólos különbséget is átléptük, 18-7-et mutatott az eredményjelző.

A második játékrész első perceiben valamelyest kiegyenlítettebb játék zajlott a pályán, felváltva estek a gólok, de aztán gyorsan újra ritmust váltottunk és az utolsó húsz percben ismét az történt a pályán, amit mi akartunk. Jó védekezéssel és kapusteljesítménnyel kiegészülve uraltuk a mérkőzést, amelyen egyetlen percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Végül nagyon magabiztosan 17 góllal, 33-16-ra nyertünk a Mosonmagyaróvár ellen, szezonbeli huszadik győzelmünkkel stabilan tartjuk második helyünket az Ifjúsági I. osztály tabelláján.

Szombathelyi KKA – Mosonmagyaróvári KC 33-16 (18-7)

Ifjúsági I. osztály, 23. forduló

SZKKA: Christe – Wutschi 6, Győri 5, Gabnai 4, Szmolek, Zsákovics 7, Horváth A. 3, Török 3, Temesvári 2, Tóth B. 3, Németh J. (K).