Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: Stabil védekezés, könnyed hazai siker

Zsinórban 11. győzelmünket szereztük meg az Ifjúsági I. osztályban.
Ifi: Stabil védekezés, könnyed hazai siker

Szerda délután a Siófok korosztályos együttesét fogadta ifi csapatunk az Ifjúsági I. osztályban. Az első percekben felváltva estek a gólok, de aztán kezdtük átvenni a mérkőzés irányítását. Jól működött a védekezésünk, a túloldalon pedig sokszor szerencsénk sem volt, kifele pattantak a labdák a kapufáról. Így is folyamatosan növeltük az előnyünket, Győri utolsó másodperces találatával a szünetben 14-9-et mutatott az eredményjelző.

A fordulás után hamar eldöntöttük a találkozó végkimenetelét: jó védekezésekből könnyű gólokat tudtunk lőni, így a 38. percben már tíz góllal vezettünk, 21-11-nél időt kértek a vendégek. Az összecsapás utolsó szakasza már a gyakorlás jegyében zajlott és csak az maradt a kérdés, hogy milyen különbséggel nyerünk. Végül 12 góllal múltuk fel a Siófokot és megszereztük zsinórban a 11. győzelmünket az Ifjúsági I. osztályban.

A mérkőzés egészében stabilan védekeztünk, a támadójátékunkban pedig keressük most az új arcunkat. Új játékokat is próbáltunk gyakorolni, amelyekbe még estek hibák. Gratulálok a lányoknak  - értékelt Pődör Zoltán vezetőedző.

Szombathelyi KKA – Siófok KC 33-21 (14-9)

Ifjúsági I. osztály, 16. forduló

SZKKA: Christe, Németh J. (kapusok), Forgács 10, Gabnai 2, Győri 7, Szmolek 1, Zsákovics 4, Wutschi 1, Horváth A. 7, Tóth B. 1, Temesvári.