Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Igazságos döntetlen Sárváron

Az NB II északnyugati csoportjában szépen helytálltak fiatal tehetségeink.
Igazságos döntetlen Sárváron

Sárvári Kinizsi – SZKKA U22 26-26 (14-15)

SZKKA: Lugosi Fruzsina, Lőrinc Brigitta, Pődör Blanka 9, Sámson Petra, Tóth Nóri, Horváth Anna 2, Farkas Nerina 2, Wágner Dóri, Juhász Anna, Kovács Tímea, Bozzai Zsófia 4, Kozma Adrienn, Szuhogyi Laura 4, Szmolek Appolónia, Molnár Vikroria 5.

Talán az eddigi legfiatalabb keretünkkel vettünk részt a sárvári rangadón, de szépen helyt álltak fiataljaink. Az elejétől nagy tempót diktáltunk, aminek meg is lett az eredménye és megleptük vele a hazaiakat, a 8.percben 2-5-re vezettünk, de a hazaiak magukra találtak és messziről jövő átlövésekkel felzárkóztak, illetve annak köszönhetően, hogy az első félidő második felében több buta hibát is vetettünk 14-15-ös eredménnyel mehettünk pihenni. A második félidőben a hazaiak kezdtek jobban, hol az egyik, hol a másik csapat ragadta magához a kezdeményezést, de több gólra leszakítani senki sem tudta a másikat! Így a vége egy talán igazságos döntetlen lett!

- Gratulálok a csapatomnak, nagyon fiatalok voltunk ma és talán ebből is következett, hogy több apróbb hiba csúszott a játékunkba, de büszke vagyok rájuk, mert nagyot küzdöttek és a hibákat pedig ki fogjuk nőni – értékelte a meccset Pődör Zoltán edző. 

Csapatunk előnye ezzel 1 pontra olvadt a tabella élén a győriek előtt, legközelebb február 24-án 11 órakor a 3. helyen álló Büki TK lesz az ellenfél.