Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Így karácsonyoztak NB I-es játékosaink

Csire Fanni, Jovetic Dijana, Mayer Szabina és Pődör Rebeka is elárulta hogyan és hol töltötte az ünnepeket.
Így karácsonyoztak NB I-es játékosaink

Csire Fanni: Jól, egy kis pihenéssel, kikapcsolódással teltek az ünnepek. A szünetben a családdal és a barátommal töltöttem az időt. Főzés és sütés volt minden nap, amit én nagyon szeretek, mint minden évben. 

Jovetic Dijana: Zágrábban ünnepeltük a karácsonyt a családommal! Az egész família összejött karácsonyi ebédre! Sajnos nem esett hó, de a fenyő alatti szép ajándékok nagyon boldoggá tettek bennünket!

Mayer Szabina: Kedden, szerdán családdal töltöttük a karácsonyt! Először az én csaladomhoz, majd anyósomékhoz is átmentünk! Örültem, hogy végre volt egy kicsit hosszabb idő, amit együtt tudtunk eltölteni!

Pődör Rebeka: 24-én már délelőtt útnak indultunk, mert még a kisállatainknak kellett 1-2 ajándékot beszereznünk. Utána a barátom szüleinél fogyasztottuk el a karácsonyi ebédet. Aztán hazajöttünk és a szűk családi kör együtt feldíszítette a fát és átadtuk az ajándékokat. Már nagyon vártam, hiszen nagyon sok időbe telt mire kitaláltam, kinek mi lenne a tökéletes ajándék. Este a nagyszüleimet látogattuk meg, ahol szenteste a nagybátyámékkal és az unokatestvéremmel együtt ünnepeltünk. December 25-én a másik nagyszüleimnél töltöttünk el egy kellemes ebédet a család másik felével.

Mit lehett ehhez még hozzátenni? Boldog Karácsonyt, mindenkinek és hajrá csajok december 29-én, Debrecenben!