Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Így karácsonyoztak az SZKKA játékosai - 1. rész

Így karácsonyoztak az SZKKA játékosai - 1. rész

Ahogy minden évben, az idén is kíváncsiak voltunk arra, hogyan töltötték a szeretet ünnepét és hogyan töltődtek fel a rövid szünet alatt a Szombathelyi KKA játékosai. Első részünkben a Pődör-lányok, Kulcsár Dorka, Szmolek Apollónia és Pállfy Anna karácsonyát ismerhettük meg jobban.

- Idén szokásosan az egész családot meglátogattuk, volt akikhez mi mentünk de hozzánk is jöttek 25-én. Szeretem a karácsonyi időszakot, főleg azért mert nagyon szeretek ajándékokat adni és nézni a szeretteim arcát, ahogy meglepődnek. Jót tett a kis pihenő, viszont már nagyon várom, hogy újra elkezdődjön a bajnokság – mesélte csapatkapitányunk, Pődör Rebeka.

- Az ünnep előtt a pihenőt kihasználva elutaztunk Zakopanéba, ahol ráhangolódtunk a karácsonyra. A többi időt a családdal töltöttem, társasoztunk, misére mentünk, fát díszítettünk. Sikerült teljesen feltöltődni, várom már a mérkőzéseket – így Szmolek Apollónia.

- A karácsonyt a családommal töltöttem: 24-én a testvérem és családja ebédeltek nálunk, a Szentestét pedig anyukámmal és a párommal töltöttem ajándékoztunk, társasoztunk. Másnap és 26-án pedig rokonokhoz mentünk vendégségbe és apukámnál voltam Nagyatádon – tudtuk meg Kulcsár Dorkától.

- A karácsonyt idén Zakopanéban töltöttem a párommal. Fantasztikus időt fogtunk ki, hatalmas havazásban is volt részünk. Felmentünk a Gubalowka-ra és megnéztük a karácsonyi vásárt is – mesélte Pálffy Anna.