Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Így karácsonyoztak az SZKKA játékosai - 2. rész

Így karácsonyoztak az SZKKA játékosai - 2. rész

Ahogy minden évben, idén is kíváncsiak voltunk arra, hogyan töltötték a szeretet ünnepét és hogyan töltődtek fel a rövid szünet alatt a Szombathelyi KKA játékosai. Első részünk után a folytatásban Csatlós Csenge, Dombi Luca, Szeberényi Flóra és Böhm Nikolett mesélt.

- A karácsonyt a családom körében töltöttem. Volt egy kisebb pihenő, de a munka nem állt meg teljesen, hiszen itthonról is kellett végeznünk a kiadott feladatokat, futást és kondit. Az ünnep végeztével visszatérünk Szombathelyre, ahol közösen megkezdjük a felkészülést a tavaszi szezonra – fogalmazott Csatlós Csenge.

- Békéscsabán töltöttük a karácsonyt, nagyon ritkán van, hogy az egész család együtt tud lenni, de ebben a hat napban sikerült feltöltődni, sokat nevettünk, játszottunk – emlékezett vissza Dombi Luca.

- Szerencsére már az előkészületek is nyugodt és kellemes hangulatban teltek, az ünnep pedig meghittre sikeredett. A dolgos hétköznapok mellett boldog voltam, hogy végre több időt tölthetek a családommal – mesélte Szeberényi Flóra.

- Nálunk a karácsony mindig is a családról és az együtt töltött időről szólt. Jó volt picit kikapcsolni és fizikálisan, valamint mentálisan is feltöltődni – így Böhm Nikolett.