Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Csapatkapitányunk meccsről meccsre szállította a fontos gólokat

Pődör Rebeka a harmadik helyen végzett az NB I góllövőlistáján. Saját nevelésú irányítónk is értékelte a szezont.
Csapatkapitányunk meccsről meccsre szállította a fontos gólokat

Közösségi felületeinken korábban már beszámoltunk róla, hogy a Szombathelyi KKA saját nevelésű irányítója, Pődör Rebeka nem csak csapatunk legeredményesebb játékosa volt az elmúlt szezonban, de az egész NB I góllövőlistáján is az előkelő harmadik helyen végzett a 25 bajnokin elért 151 találatával. Csapatkapitányunk értékelte az NB I-es búcsúval záródó idényünket.

Nagyon hosszú szezon áll mögöttünk, rengeteg hullámvölggyel és nehézségekkel. Úgy gondolom, hogy kicsit későn ébredtünk meg a szezon második felére és ha a bajnokság első felében jobban teljesítünk, akkor nem lett volna kérdés a bennmaradás. Ennek ellenére büszke vagyok a csapatra, hiszen megmutattuk, hogy képesek vagyunk bármilyen szituációból felállni, megfordítani egy mérkőzést vagy akár az utolsó percekben megnyerni azt. 

Az SZKKA 20 éves irányítóját a góllövőlistán elért harmadik helyéről is kérdeztük.

A saját teljesítményemmel nagyrészt meg vagyok elégedve, de sosem teljesen, hiszen mindig van hová fejlődni és még rengeteg munka vár rám a jövőben. Viszont nem csak rajtam múlik a gólszerzés, hanem a többieken is, ezért nekik is hatalmas szerepük volt abban, hogy sikerült ilyen jó helyezést elérnem a góllövőlistán – nyilatkozta Pődör Rebeka.