Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Így látta a vezetőedzőnk és a kapusunk

Józsa Krisztián és Schneck Réka is elégedetten nyilatkozott a Haladás elleni magabiztos siker után.
Így látta a vezetőedzőnk és a kapusunk

A meccs összefoglalója: az 1. percben 7-esből szerzett vezetést a Hali, 1-0, majd az SZKKA részéről Schneider és Takács B. is betalált, aztán a 6. percben Mayer Maja révén átvette a vezetést az SZKKA, amit aztán nem is engedtek ki az egész meccsen a kezükből.
A 10. percben Virág Noémi is beköszönt, 2-6 volt az állás, miután az SZKKA hálóőre, Schneck Réka fantasztikusan védett, még hetest is hárított. A15. percben már 5 góllal is vezettek a vendégek, 2-7, majd egy kicsit közelebb léptek a zöld-fehérek, feljöttek, 5-8-nál Józsa Krisztián időt is kért.
Használt a dorgálás, mert a 20. percben Szendrei Barbara találatai és Schneck Réka bravúrjai után 7-11-et mutatott az eredményjelző. Ezután Schneider Éva szép találatainak köszönhetőn állandósult a 4-5 gólos különbség. A szünet előtt még Mayer lőtt még egy gólt, így 11-19-nél vonultak pihenőre a csapatok.
Szünet után Mayer távoli üres kapus góljával indult a 2. játékrész, 11-20. Aztán a 35. percben 14-25, a 40. percben 16-28 volt az állás, a Hali mestere időt is kért. A 2. félidő felénél már eldőlt a meccs, Pődör Rebeka is betalált, 16-33-nál zúgott az ,,Egy csapat van Szombathelyen” rigmus. Az 50. percbe kialakult a legnagyobb különbség, 18-36. Ezután kicsit felzárkóztak a hazaiak, de Pődör Rebeka újra betalált, ezzel 21-37. A Hali kicsit magára talált, az SZKKA pedig egy pár percig megtorpant, 23-38-nál Józsa Krisztián újra időt kért. Az utolsó percekben felváltva estek a gólok és a vége 26-41 lett.