Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Így válunk igazi csapattá: Fantasztikus napot töltöttünk együtt a Holdfény Liget Kalandparkban

A pályán kívüli közös programok még jobban összekovácsolják a lányokat. Dr. Hende Csaba tiszteletbeli elnök is meglátogatta a csapatot.
Így válunk igazi csapattá: Fantasztikus napot töltöttünk együtt a Holdfény Liget Kalandparkban

Az osztrák Hypo elleni edzőmérkőzés másnapján egy egésznapos csapatépítő programmal folytatódott a Szombathelyi KKA nyári felkészülése. Az alapozás természetesen nem csak az edzésekről, hanem a pályán kívüli csapatépítésről is szól: az ilyen közös programok, élmények pedig segítenek, hogy a lányok még jobban megismerjék egymást, ezáltal a pályán is tudjanak egymásért is küzdeni. A gyöngyösfalusi Holdfény Liget Kalandparkba szervezett csapatépítőn a játékosok és a szakmai stáb mellett SZKKA tiszteletbeli elnöke, Dr. Hende Csaba is részt vett.

Nagyon fontosak az ilyen nagyszerű hangulatú közös programok, hiszen a játékosoknak minden szempontból felkészültnek kell lenniük. A klubnál sportoló közel 400 gyerek számára a felnőttek a példaképek, rájuk néznek fel és nekik szurkolnak. Ezáltal lesz motivációjuk, hogy ők is élsportolóvá váljanak. Az SZKKA közössége együttes erővel mindent elkövet, hogy visszajussunk az NB I-be és az ilyen programok is szükségesek céljaink eléréséhez – fogalmazott Dr. Hende Csaba tiszteletbeli elnök.

Tiszteletbeli elnökünk, Dr. Hende Csaba is részt vett a csapatépítő programon

A Holdfény Ligetben kalandparki program jól kitalált csapatépítő, bizalmi játékokkal kezdődött, majd a bográcsozáshoz való előkészületek után, amíg főtt az ebéd, a játékosok a kötélpályákat is kipróbálhatták. A finom ebéd elfogyasztása után még szórakoztató feladatok és egy nagy beszélgetés zárta a napot, amely igazán remekül sikerült, mindenki ragyogóan érezte magát.

Hoztunk rengeteget fotót a csapatépítő programról, íme galériánk: