Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Irány Koper! Szlovéniában rendezik a 26. Eurofest kézilabdatornát

Serdülő csapatunk ezen a héten vesz részt azon a szlovéniai nemzetközi tornán, ahol 18 – közöttük francia, lengyel, cseh, szlovák, szerb, szlovén, horvát, dán és lengyel – csapattal mérheti össze erejét.
Irány Koper! Szlovéniában rendezik a 26. Eurofest kézilabdatornát

- Az SZKKA még nem vett részt az Eurofest elnevezésű nemzetközi tornán, amelynek idén is a szlovén tengerparton található Koper ad otthont. A 26. alkalommal megrendezendő tornán idén is 234 csapat vesz részt. A 2003-as leány korosztályban indulunk és a számok itt is önmagukért beszélnek, nem kevesebb, mint 10 ország 18 csapata versenyez majd a trófeaért! Bennünket a ,C’ csoportba sorsoltak, ellenfeleink között belga, francia, szlovén és szerb csapat is lesz. Külön kiemelendő, hogy nincs magyar csapat a korosztályban, így nemcsak városunkat, Szombathelyt, hanem hazánkat, Magyarországot is képviselhetjük ezen a tornán. Esélylatolgatás nehéz lenne, mert egyelőre sajnos nem ismerjük az ellenfeleket, de igyekszünk kihozni magunkból a maximumot. Kicsit szakmailag szerencsétlen ugyan a júliusi időpont, de megpróbáljuk 3 fő célunkat elérni: a bal szélen szeretnénk kialakítani a támadó játékunkat, emellett a beálló poszton szeretnénk előrelépni, valamint a kettes védelemben is gyakorolni szeretnénk – fogalmazta meg várakozásait Pődör Zoltán, a serdülő csapatnál az edzői feladatokat is ellátó klubelnök. 

Az utazó csapat: Farkas Nerina, Farkas Hanna, Horváth Anna, Horváth Lilla, Juhász Anna, Lőrincz Brigitta, Lakatos Lizett, Mórocz Viktória, Pődör Blanka, Sámson Petra, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia, Tamási Kata, Wágner Dóri. 

Csapatunk kedden reggel kel útra Szlovéniába. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK