Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Irány Makarska!

Irány Makarska!

Örömmel számolhatunk be róla, hogy 2019 után újra szerepelnek a Szombathelyi KKA csapatai a makarskai nemzetközi utánpótlástornán. Klubunk U15-ös és U14-ös csapata vasárnap reggel indult el a horvát tengerpartra, hogy pályára lépjen a többnapos felkészülési tornán.

A csapatainkat érintő 2008/2009-es korcsoportban összesen 12 csapat nevezését fogadták el a szervezők: magyar, horvát, szlovén, osztrák, német, szlovák és litván együttesek is szerepelnek az eseményen. Az A csoportban szereplő U15-ös, illetve B csoportba kerülő U14-es gárdánknak sem lesz könnyű dolga, hiszen a rangos tornán az összes induló csapat az első osztályban szerepel a saját nemzeti bajnokságában.

Természetesen folyamatosan beszámolunk a lányok eredményeiről és programjairól, hiszen a meccsek mellett rengeteg élménnyel is gazdagodnak majd a fiatalok Makarskán, a horvát tengerparton!

Nemzetközi Utánpótlástorna, Makarska 2008/2009-es korosztály:

A-csoport: SK Policie (szlovák), Szombathelyi KKA 1 (U15), Olimpija (szlovén), Bajnok DSE, Izola (szlovén), Orkan (német)

B-csoport: Alytaus (litván), Zvezda Logatec (szlovén), Szombathelyi KKA 2 (U14), Petason Vrjanic (horvát), Hypo NÖ (osztrák), Bruck (osztrák)