Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ismét külföldi élmények, U14-es és U11-es csapatunk Pozsonyban lépett pályára

A felkészülési meccsek mellett közös városnézés, pizzázás és fagyizás is szerepelt a programban.
Ismét külföldi élmények, U14-es és U11-es csapatunk Pozsonyban lépett pályára

A négy korosztályunkat is érintő fantasztikusan sikerült bécsi hétvége után ezúttal U14-es és U11-es csapatunk utazott külföldre és gyűjthetett nemzetközi tapasztalatokat. Rédecsi Bence és Molnár Viktória tanítványai Pozsonyban, a Danube Kupában is induló SKP Bratislava korosztályos csapatai ellen játszottak hasznos és tanulságos felkészülési meccset, majd a játék után közös városnézés, pizzázás és fagyizás is szerepelt a menetrendben.

U14: SKP Bratislava – Szombathelyi KKA 40-23 (20-10)

U11: SKP Bratislava – Szombathelyi KKA 27-19 (11-11)

- Nagyon hasznos edzőmeccsen vagyunk túl, ugyanis ez volt az első olyan találkozó, amit ilyen összeállításban játszottunk. Örömmel tapasztaltam, hogy az edzésen gyakoroltakat több ízben is sikerült átültetni a mérkőzésre, amit mindenképp sikerként könyvelhetünk el. A két csapat közötti különbséget, azonban a rengeteg eladott labdából, technikai hiba okozta gyors gólok adták. Összességében elmondható, hogy egy tanulságos, élményekkel teli napot tölthettünk el Pozsonyban, ahol a meccset követően a délután folyamán közös pizzázás, fagyizás és séta volt a program – értékelt U14-es csapatunk edzője, Rédecsi Bence.

- A mérkőzés elején volt egy kis megilletődés az agresszív védekezés, a méretbeli különbségek és az idegen nyelv hallása miatt. A kezdeti nehézségek után felvettük a versenyt az ellenfél csapatával és egy nagyon szoros, jó játékú első félidőt produkáltunk. A második félidő sok technika hibával és rontott lövésekkel indult, melynek köszönhetően nagyobb előnyre tett szert az ellenfél. Ezután két apróbb sérülés is megnehezítette a dolgunkat. Összességében egy jó hangulatú, de annál tanulságosabb edzőmérkőzésen vehettünk részt. Láttuk a hiányosságokat, dolgozunk tovább – mondta a meccs után Molnár Viktória, U11-eseink trénere.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK