Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ismét lehetőséget kapnak a fiatalok

Vasárnap délután a VKL SE Győr együttese érkezik az egyetemi csarnokba. Füzesi Ferenc vezetőedző természetesen két ponttal kalkulál, és ismételten sok fiatal játékosának kíván lehetőséget adni a találkozón.
Ismét lehetőséget kapnak a fiatalok

A VKL SE Győr alakulatával az idén már megmérkőzött a Swietelsky-Szombathelyi KKA együttese: Magyar Kupa találkozón a mieink fölényes sikert arattak. A győriek a bajnokságban gyengén szerepelnek, így a meccs egyértelmű favoritja városunk csapata.
– A bajnokság folytatódik a hétvégén, újból hazai pályán szerepelhetünk. Nagyon szeretnénk győzelemmel folytatni a sorozatot, minden lehetőséget megragadunk arra, hogy növeljük pontjaink számát és növeljük a gólkülönbséget is. Emellett célunk, hogy a fiatal szombathelyi játékosaink is minél több lehetőséget kapjanak, ugyanis az ilyen éles meccshelyzetekben tudnak igazán rutint szerezni. Rájuk építjük a jövőt, szeretném, ha minél több játékpercet tudnának a pályán tölteni. Pődör Rebeka, Csépke Dominika, Cser Dóra, Bozzai Zsófia ezúttal is bevetésre készen áll, Csire Fanni a legutóbbi meccsen rúgást kapott, egyelőre bizonytalan a szerepeltetése. Közönségünk fantasztikus, ezúttal is ki akarjuk szolgálni szurkolóinkat – nyilatkozta honlapunknak Füzesi Ferenc.