Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ismét hozta a kötelezőt az Szombathelyi KKA csapata. Idegenbeli győzelem a Szentendre otthonában.

Az Szombathelyi KKA felnőtt csapata hozta a kötelező győzelmet, ezúttal a Szentendre csapatát sikerült idegenben két góllal felülmúlni.
Ismét hozta a kötelezőt az Szombathelyi KKA csapata.  Idegenbeli győzelem a Szentendre otthonában.

Fontos volt a mérkőzés, hiszen haza pályán pontot vesztett az Szombatelyi KKA, így mindenképpen revánsot akartak venni a lányok. Igazi brusztolós, küzdelmes mérkőzés volt, a Vasas elleni játékhoz képest jóval kevesebbet mutatott a csapat. Fej-fej mellett haladtak igazán egyik fél sem tudott a másik fölé kerekedni. Mayer extra teljesítményt nyújtott, labdaszerzésekből lerohanásokból szerzett gólokat. Smid Eszter átlövései rendre jókor érkeztek, és adtak lendületet a csapatnak. 

A félidőben egy gólos szombathelyi vezetést mutatott az eredményjelző. A második félidőben minden ott folytatódott, ahol abba hagyták, ám a szentendreiek nem bírták a tempót. Mayer 10 gólt írt fel a táblára. Futaki Hajnalka teljesítménye feljavult a második játékrészben. Döntő pillanatokban fogott meg két hétméterest, és bravúrvédésekből is mutatott be párat. A mérkőzés végéhez közeledve a jobban koncentráló, és erősebb szombathelyi csapat átvette az irányítást, és nem engedte ki kezükből a győzelmet. A hétvégén az utolsó fordulóban hazai pályán szurkolhatunk a lányoknak.

 

Szentendrei NKE - Kozma-Szerszám Szombathelyi KKA NBI/B 25:27 (15:16)

Vezette: Bacs, Bóna.

Futaki, Mayer 10/2, Smid 6, Császár 4, Takács 2, Schneider 1, Szecsődi 2

Csere: Tömő (kapus), Szendrei 1, Pődör, Pukler, Virág 1, Gaylhoffer, Győrffy, Mórocz,