Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ismét örömet okozott a Gravitáció Kft. felajánlása

Támogatónk a nyáron is újdonságokkal és akciókkal várja a vásárlókat.
Ismét örömet okozott a Gravitáció Kft. felajánlása

Ünnepélyes keretek között átvette nyereményét a Gravitáció Kft. Uzsoki úti üzletében legutóbbi Facebook-nyereményjátékunk győztese, Szabó Zoltán. Támogatónk a felajánlott csaptelep mellett egy ajándékcsomaggal is meglepte az SZKKA szurkolóját, aki nagyon örült a nyereményeknek.

Ezúton is köszönjük a Gravitáció Kft. felajánlását!

- Köszönjük szépen, hogy részt vehetünk a nyereményjáték-sorozatban. Reméljük, hogy felajánlásunk ismét örömet okoz majd valakinek. Nagyon drukkoltunk a csapatnak. Látszik, hogy keményen dolgoztak és a kitartásuk végül meghozta a gyümölcsét. Különösen örömteli számunkra, hogy a szezon során számos fiatal játékos mutatkozott be és kapott lehetőséget az NB I-ben, hiszen az utánpótlásnevelés támogatását nagyon fontosnak tartjuk.

A Gravitáció Kft. nem csak az NB I-es, hanem a felnőtt NB I/B-ben szereplő ifjúsági csapatunkat is támogatja. Fiatal együttesünk szenzációs idényt futott és a negyedik helyen zárt a felnőttek között.  

- Nagyon büszkék vagyunk Rájuk. Gratulálunk Nekik az eddig elért eredményekhez és további sok sikert kívánunk a folytatáshoz!

A Gravitáció Kft. a nyáron is több újdonsággal és akcióval várja a vásárlókat.

- Májusban elindult új szolgáltatásunk az állami otthonfelújítási támogatás teljes körű ügyintézési szolgáltatása. Ezzel szeretnénk segítséget nyújtani azon vásárlóinknak, akik élnének az állami támogatás lehetőségével.  Az érdeklődők a honlapunkon ( www.gravitacio.hu ) ill., értékesítő kollégáinknál minden fontos információt megtalálnak a szolgáltatással kapcsolatban. Emellett a nyári időszakban rengeteg akcióval készülünk Vásárlóink számára. Zalakerámia termékeket például nagy kedvezménnyel vásárolhatnak Kedves Ügyfeleink egészen augusztus 31-ig.