Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Itt a következő aláírás: Varga Niki is szerződést hosszabbított

Közönségkedvenc szélsőnk fejében meg sem fordult a váltás, Szombathelyen szeretne újra az NB I-ben játszani.
Itt a következő aláírás: Varga Niki is szerződést hosszabbított

A korábbi szerződéshosszabbítások, igazolások után újabb remek hírről tájékoztathatjuk Szurkolóinkat és a közvéleményt: csapatunk jobbszélsője, Varga Niki is aláírta új kontraktusát, tehát a következő idényben is biztosan a Szombathelyi KKA játékosa lesz.

A korábban Székesfehérváron, MTK-nál, Siófokon és Kecskeméten is szereplő tapasztalt szélső 2018-ban érkezett először Szombathelyre, majd egy egyéves kozármislenyi kitérő után tavaly nyáron tért vissza klubunkba, ahol az eddigi eltöltött négy szezon alatt igazi közönségkedvenccé vált. Niki számára nem is volt kérdés a közös folytatás.

- Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is itt lehetek. Nem is jutott eszembe, hogy máshol folytatnám a kézilabdát. Itt érzem itthon magam, itt vannak a barátaim, kiválóan működik a szakmai munka és minden egyes nap megvan a motivációm, hogy segítsek a klubnak. Minden nap azon dolgozunk a jövőben is, hogy Szombathely városának és a szurkolóinknak NB I-es kézilabda csapata legyen – nyilatkozta a hosszabbításról Varga Niki.