Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

IV. Szombathelyi Kézilabda Nyári Tábor

Az immár negyedik alkalommal megrendezett, nyárindító kézilabdás tábor rekord létszámmal indult el, az iskola utáni első héten.
IV. Szombathelyi Kézilabda Nyári Tábor

Több mint 70 lelkes kis kézilabdás foglalta el a tábornak otthont adó egyetemi csarnokot. A gyerekek 3 csoportban dolgoztak, 2006-2005 korosztály Józsa Krisztián, 2007-2008 korosztály Vers Ákos, míg a legkisebbeket Debreczeni Luca edzette. A táborban segítőként a junior csapat játékosai is részt vettek. 

Délelőttönként változatos edzéseken vehettek részt a lányok, amelyek programját az edzőkollégák előre egyeztetve állították össze. Labdás ügyesség valamint mozgáskoordináció fejlesztése kapta a fő hangsúlyt. Főleg olyan új és változatos gyakorlatokkal, amiket a szezon közben még nem csináltak a lányok. Örömmel láttuk, hogy mindenki mennyire lelkesen és nagy elszántsággal hajtja végre a különböző feladatokat.

Délutánonként mindig egy külső helyszínen zajlott a tábor. Számháború, strandolás, kalandváros, Kristály Torony látogatás. A fárasztó eredményes szezon után igyekeztünk a délutánokat inkább élményekkel, csapatépítő programokkal megtölteni. A jó időnek hála sikerült minden programot megvalósítani így tényleg nagyon tartalmasra és emlékezetesre sikeredett a Nyári Tábor. 

 

Köszönjük a résztvevőknek, hogy ilyen csodás élményekkel kezdték velünk a nyarat. Reméljük jövőre újra találkozunk.