Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ivana Mitrovics is hozzánk igazol!

A 26 esztendős, 177 cm magas szerb irányító izgalmas szezonra számít.
Ivana Mitrovics is hozzánk igazol!

Ivana 2010-ig a WKC Bor, majd 2017-ig a WHC Kikinda játékosa volt, ezt követően a WHC Jagodina játékosa lett, mielőtt hozzánk szerződött. A 2017-2018-as szezon volt karrierje eddigi legjobb éve, ekkor csapatával megnyerte a szerb szuperligát és 24 meccsen lőtt 170 góllal gólkirálynő lett a ligában. Villáminterjúnkat Ivana montenegrói pihenése közben készítettük. 

- Ivana, milyen várakozásokkal érkezel majd Szombathelyre? 
- Nagy reményekkel vágok neki a magyarországi szereplésnek. Maximális teljesítményt szeretnék nyújtani, s ezzel is hozzájárulni a csapat jövőbeni sikereihez.   

- Ismersz játékosokat, akikkel együtt kézilabdázol majd?
- Elég csekélyek még az ismereteim a keretről, de az edzőt és 1-2 leendő légióst ismerek. Nagyon bízom benne, hogy hamar jó csapattá tudunk összekovácsolódni. 

- Szerinted megőrizhető-e az NB I-es tagság?
- Őszinte meggyőződésem, hogy igen. Szeretném, ha remek csapata lenne Szombathelynek és egyre többen járnának majd a meccseinkre, mert bizony ez egy nagyon kemény és izgalmas szezon lesz.  

- A szabadságodat mivel töltöd? 
- Jelenleg Montenegróban nyaralok. 

- Mikor érkezel Szombathelyre?
- Terveim szerint július 6-én már Szombathelyen leszek, 8-án pedig már edzünk.

Az új szerzeményt vezetőedzőnk így jellemezte.
- Kreatív sokoldalú játékos, cselezőkészsége igen jó, emellett a távoli lövések zónájából is veszélyt jelent a kapura. Összességében nay segítségünkre lehet, sokat várok tőle - fogalmazott Marosán György. 

Ivana Mitrovics 1 szezonra kötött megállapodást klubunkkal.


 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK