Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Izgalmas meccsen egy góllal nyert az SZKKA serdülő csapata

Vers Ákos tanítványai a Nemesvámost győzték le a Serdülő I. osztályban.
Izgalmas meccsen egy góllal nyert az SZKKA serdülő csapata

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia serdülő csapata a Bajnok DSE Nemesvámos együttesét látta vendégül a Serdülő I. osztály Nyugati--csoportjában. A mérkőzés elején elhúztunk, ám az első félidő második felében felzárkózott a vendégcsapata. A második félidőben felváltva vezettek a mérkőző felek, hol itt, hol ott volt az előny. Az izgalmas és szoros mérkőzés véghajrájába háromgólos vezetéssel mentünk bele, amiből a legvégére sikerült megőrizni egyet, a végeredmény 30-29. Kilenc bajnokin ez volt a hatodik győzelmünk, amivel a tabella második helyén állunk a Serdülő I. osztályú pontvadászatban. 

Szombathelyi KKA - Bajnok DSE Nemesvámos 30-29 (16-15)

SZKKA: Farkas (kapus), Pham Lien 2, Juhász 2, Wutschi 4, Lakatos 8 (4) Mersich, Marton 9 Csere: Németh Janka (kapus) Tóth, Káli ,Ihász 2, Németh Júlia 3, Gombás, Kuglics , Krilov, Takács.

- Egy nagyon jól felkészített csapat ellen játszottunk. Úgy gondolom, hogy az elején kicsit meg tudtuk lepni őket, aminek köszönhetően elléptünk az ellenfelünktől. A folytatásban többet hibáztunk,így visszajött a meccsbe a Nemesvámos, és egy ki-ki mérkőzés kerekedett a meccsből. A végére újra összeállt a védekezésünk és tudtunk nyerni. Gratulálok a lányoknak - értékelt csapatunk edzője, Vers Ákos