Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Izgalmas meccsen győztünk a serdülő 1. osztályban - Tamási Kata extrát nyújtott

A leány serdülő 1. osztály nyugati csoportjában vasárnap délután 26-25-re legyőztük a Bajnok DSE Nemesvámos csapatát.
Izgalmas meccsen győztünk a serdülő 1. osztályban - Tamási Kata extrát nyújtott

Swietelsky-Szombathelyi KKA - Bajnok DSE Nemesvámos 26-25 (13-14)

Swietelsky SZKKA: Pődör Blanka 1, Győrffy Luca 3, Tamási Kata 10, Horváth Anna 6, Lőrincz Brigitta, Farkas Hanna, Farkas Nerina 6, Juhasz Anna, Szekér Petra, Lakatos Lizett, Varga Vanessza, Szentgyörgyi Lia, Tóth Nóra, Sámson Petra, Horváth Lilla, Wágner Dóri.

A csapatok fej-fej mellett haladtak, az első félidőben kiélezett küzdelem zajlott, a vendégek térhettek 1 gólos előnyben pihenőre. A második részben is hol egyik, hol másik csapatnak jött ki jobban a lépés, de egyik csapat sem tudta eldönteni a párharcot. A mieink támadhattak döntetlennél, az utolsó 30 másodpercben jókor jött az időkérés és 10 másodperccel a time out után góllal tudták befejezni a támadást. Így egy végtelenségig kiélezett küzdelemben nyerni tudtunk. 

Pődör Zoltán, a csapat edzője értékelésében elmondta: nagyon büszke vagyok a csapatomra az ilyen mérkőzésekért érdemes edzőnek lenni! Nagyon örülök, hogy az utolsó időkérésnél meg tudtuk valósítani a taktikát!  A mai napon Tamási Kata extra kiemelkedőt teljesített nagyon kellett az ő játéka a győzelemhez!

A győzelem azt jelenti, hogy csapatunk a 12 csapatos nyugati csoportban a Győr, a NEKA és a velünk azonos, 16 ponttal álló DKKA NKFT. mögött megerősítették 4. helyüket.  

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK