Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Játékosaink karneváli tervei

Hornyák Bernadett, Pődör Rebeka és Csire Fanni is kiváló kikapcsolódásnak tartja a karneváli forgatagban történő részvételt.
Játékosaink karneváli tervei

Hornyák Bernadett: sokat hallottam már a karneválról, ezért aztán tervezzük is a lányokkal, hogy kimenjünk, de meg nem tudjuk pontosan, mikor és milyen eseményekre, a szombat esti felvonulást viszont biztosan megnézem!

Pődör Rebeka: a karnevál már évek óta benne van a nyár végi programjaim között. A város legnagyobb rendezvénye a belvárosba vonzza a tömegeket, így rengeteg ismerőssel van lehetőség találkozni. Idén a legjobb barátnőimmel tervezünk kilátogatni a szombati nap programjaira. Még konkrétan nem beszéltük meg, mely eseményekre megyünk, de az biztos, mint minden évben, idén is rengeteg ételt megkóstolunk majd.

Csire Fanni: mint minden évben idén is kilátogatok a karneválra! Nagyon szeretem ezt az eseményt itt Szombathelyen. Mindenfelé körülnézek majd, a felvonulást és a koncerteket is érdeklődéssel várom! Egyik nap egy régi kézilabdás barátnőmmel megyek ki. A barátommal és a családommal pedig szombaton látogatok ki a karneválra.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK