Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Jól jött a húsvéti pihenő, feltöltődtek a lányok a szezon hajrája előtt

Jól jött a húsvéti pihenő, feltöltődtek a lányok a szezon hajrája előtt

Túl vagyunk a húsvéti hosszú hétvégén, amikor csapatunk játékosai is a megérdemelt pihenőjüket töltötték. Idén Szmolek Apollónia, Varga Niki és Kulcsár Dorka mesélte el, hogyan töltötte a húsvéti ünnepeket.

- A húsvéti pihenőt a családommal töltöttem. Ahogy mindig, társasoztunk, voltunk moziba és meglátogattuk a nagyszüleinket is, ahol többen összegyűltünk. A hagyományok szerint hétfőn mise előtt volt nálunk a locsolás, ilyenkor a család férfi tagjai általában vödörrel várnak minket a ház előtt, idén is így történt. Jól esett a kikapcsolódás, újult erővel várom a hátralévő mérkőzéseket – mesélte Szmolek Apollónia.

- Nagyon aktívan telt ez a pár nap pihenő a családom körében. Több közös programot szerveztünk az ünnep előtt. Természetesen készültünk a húsvétra, feldíszítettük a házat, tojást festettünk, sütit és kalácsot sütöttünk, sonkát főztünk. Teljesen feltöltődtem és már várom, hogy találkozzak a lányokkal és elkezdjük a közös edzéseket - így Varga Niki

- Nagyon jól jött a pihenő a szezon hajrájához közeledve. Igyekeztem kihasználni, sokat pihentem és voltunk kirándulni is a családommal. Húsvétkor közösen kalácsot sütöttünk és tojást festettünk, valamint természetesen a locsolkodás sem maradt el – tudtuk meg Kulcsár Dorkától.