Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Jön a szezon első hazai meccse, töltsük meg az Arénát

Gyertek minél többen a DVSC elleni bajnokira.
Jön a szezon első hazai meccse, töltsük meg az Arénát

Tisztelt Szurkolóink, SZKKA-szimpatizánsok!

A Hungast SZKKA NB I-es csapata szombaton az új szezon első hazai bajnoki mérkőzésén újra saját közönsége előtt lép pályára, amikor 16 órától a DVSC SCHAEFFLER együttesét látjuk vendégül az Aréna Savariában.

Ki ne emlékezne utolsó hazai tétmeccsünkre, amikor fantasztikus szurkolóink segítségével a bajnokság utolsó fordulójában együtt az Alba legyőzésével kiharcoltuk a bennmaradást, majd örömmámorban ünnepelt együtt a tábor és a csapat. A kiváló erőkből álló DVSC elleni szombati első hazai mérkőzésen is szükség lesz Rátok, szükség lesz Drukkereink biztatására. A csapat az első fordulóban már bizonyította, hogy szűk kerettel is nagyon tud küzdeni, a lányok kihozták magukból a maximumot és az első hazai bajnokira is kettőzött erővel készülnek, nagyon várják már, hogy tétmeccset játszanak saját szurkolóink előtt.

Mindenkit arra buzdítunk, hogy látogasson ki és támogassa csapatunkat a 2021/22-es szezon első hazai NB I-es mérkőzésén. Gyertek minél többen, töltsük meg az Aréna Savariát!

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a támogatói bérletet elkezdtük árusítani, a meccsjegyeket pedig már csütörtöktől beszerezhetitek klubirodánkban, valamint a helyszínen a mérkőzés előtt.

K&H Liga, 2. forduló

Hungast SZKKA – DVSC SCHAEFFLER

Aréna Savaria, szombat, 16:00