Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Józsa Krisztián: a legjobb teljesítményt nyújtva szeretnénk győzni!

Felnőtt NB I/B-s csapatunk frissen kinevezett fiatal vezetőedzője azt akarja, ha a lányok kiköszörülnék a múlt heti csorbát.
Józsa Krisztián: a legjobb teljesítményt nyújtva szeretnénk győzni!

Ismeretes, hogy a hét elején váltás történt a felnőtt csapat vezetőedzői posztján. A múlt hétvégi NEKA elleni vereség után a tapasztalt Füzesi Ferencet a fiatal és tehetséges Józsa Krisztián váltotta, erről ITT már olvashattak. Most a fiatal trénert kérdeztük arról, mit vár a Mohácsi TE elleni szombat esti meccstől.

A számomra első NB I/B-s meccsemen szeretném, ha a csapat kiköszörülné a múlt heti balatonboglári csorbát. Ennek érdekében ezen a héten mindent megtettek, jól dolgoztak a lányok. Úgy érzem sikerült felkészülni az ellenfélből. Taktikailag minimálisan változtatunk, és bízom benne, hogy mindez pozitívan hat majd a csapatra. A változtatás egyébként a játékosokat nem érinti, annyi csupán a lényeg, hogy más figurákat alkalmazunk és egy kicsit gyorsabban játszunk majd – fogalmazott honlapunk érdeklődésére Józsa Krisztián. 

Az új vezetőedző egyébként a mohácsiak több meccsét is megnézte és a taktikai megbeszéléseken ezeket a tapasztalatokat átbeszélte a lányokkal, most már ,,csak” azt reméli hogy meg is valósul a terv. 
A klubvezetés egyébként bízik benne, hogy minél nagyobb létszámban, kilátogatnak a csapat szurkolói, a korosztályos csapatok tagjai, de a szülők is, hogy buzdításukkal kiváló hangulatot teremtve, győzelembe hajszolják a lányokat.

A Swietelsky-SZKKA – Mohácsi TE meccs szombaton 18 órakor kezdődik az Egyetemi Sportcsarnokban.