Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kár a rövidzárlatért…

Az első osztályú bajnokságban szereplő ificsapatunk sokáig ki-ki meccset vívott Kozármislenyben. Aztán a második félidőben néhány percre leblokkoltak a lányok…
Kár a rövidzárlatért…

Jól kezdett a Swietelsky-SZKKA ificsapata vasárnap este Kozármislenyben. Az első játékrészben végig a mieinknél volt az előny, remekül védekezett a gárda, és a kapusunk is extrát nyújtott. A félidőre döntetlen állással vonultak a csapatok. A második félidőben bennmaradt az öltözőben a csapat, ezt a hazaiak könyörtelenül kihasználták. Ettől kezdve állandósult a baranyaiak előnye, amelyet meg is őriztek a találkozó lefújásáig.
Józsa Krisztián, csapatunk edzője így nyilatkozott:
– Az első félidőben végig vezettünk, a jó védekezés zseniális kapusteljesítménnyel párosult. A második félidő elején jött egy rövidzárlat, ekkor három góllal elment az ellenfél. Ezt követően csak futottunk az eredmény után, nem sikerült már visszazárkóznunk, még úgy sem, hogy ekkor is több jó periódust produkáltak a lányok. Ha fegyelmezettebbek vagyunk támadásban, sokkal szorosabb lehetett volna az eredmény.

 

Kozármisleny SE – Swietelsky-SZKKA 25–18 (10–10)

Swietelsky-SZKKA: Bognár Franciska, Kozma Adrienn 3, Cser Dóra 6/2, Dénes Alexandra 4, Kulcsár Dorottya, Bozzai Zsófia, Bódi Virág, cserék: Lőrincz Brigitta, Marton Adél 1, Tamás Panna 1, Málovics Dorina 2, Csapó Adrienn 1, Szmolek Appolónia, Bársony Dóra, Keszei Molli. Edző: Józsa Krisztián.