Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Karácsonyfát díszítettünk, játszottunk, kézilabdáztunk és évet értékeltünk

Szombaton újra jelesre vizsgázott kiváló közösségünk.
Karácsonyfát díszítettünk, játszottunk, kézilabdáztunk és évet értékeltünk

Hagyományainkhoz híven, újra együtt karácsonyoztunk, megint jó hangulatban búcsúztunk az óévtől! December 21-én, az Oladi Művelődési Központban a legkisebbektől a felnőtt csapat tagjaiig, a  szülőkön át az edzőkig mindenki megjelent. Késő délután karácsonyfa-díszítéssel kezdtük a programot, majd süteményparti, arcfestés és kincskeresés következett. 

Közben folytattuk több hete megkezdett adománygyűjtésünket a gencsi gyermekotthon lakói javára. Persze a sport, a mozgás sem maradhatott el, gyermekmérkőzések, sorversenyek, majd felnőtt - UP  meccs volt műsoron. 

Ezt követően Pődör Zoltán klubelnök értékelte az évet, majd Tóth Kálmán, Szombathely Megyei Jogú Város Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport bizottságának elnöke méltatta klubunk sikereit. 

Karácsonyi programunk végén díjátadás következett, ekkor a korosztályok legjobbjait, az év felfedezettjét, az év szurkolóját, az év edzőjét és az SZKKA All Star csapatát is megismerhettük. 

Miközben minden kedves olvasónknak Boldog Karácsonyt kívánunk, elmondjuk, hogy az SZKKA-karácsony részleteire, az év értékelésére, a díjazottakra és az adománygyűjtésre is hamarosan visszatérünk.