Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kazai Anita minden szabadidejét a kutyájával tölti

A nyáron igazolt korábbi válogatott szélsőnk azt is elárulta, honnan ered a Csibe becenév.
Kazai Anita minden szabadidejét a kutyájával tölti

A nyáron szerződtetett Kazai Anitával készített interjúnk az új játékosokat még jobban megismerő cikksorozatunkba és a szintén most indított kutyás körképünkbe is tökéletesen beillik, hiszen a korább magyar válogatott balszélső szinte minden szabadidejét örökbefogadott, energiabomba kutyájával tölti. Íme:

Közel két hónapja itt vagy már a csapatban, a felkészülés után az első hazai rangadót is megnyertük. Hogy érzed magad?

Nagyon szimpatikus csapatba csöppentem, igazán fiatal kis társaság, tele motivált, kiváló küzdőszellemű játékossal. Nagyon jól érzem magam és bízom benne, hogy ez az egység végig megmarad a pályán és azon kívül is.

Mivel foglalkozol szabadidődben? Mi az, ami feltölt, kikapcsol?

A kiskutyám ügyesen megtölti programmal a szabadidőmet. Seth a neve és ő egy belga-németjuhász mix örökbefogadott kutya, aki igazi energiabomba. Szinte minden szabadidős programot vele csinálunk, mert döbbenet, de mindenhova el lehet vinni. A kirándulás, a séta, a csavargás alap, de nyáron bármilyen vizes program, tó part, tengerpart, jetskizés, SUP-ozás is szóba jöhet. Egyszerűen imádja alig lehet haza vinni. Télen meg a havat imádja, akárcsak mi, úgyhogy olyan helyet kerestünk tavaly is ahol találunk egy kis havat is. Szerencsénk van vele nagyon, mindenhova el lehet vele menni.

Miért éppen a 34-es mezszámot választottad?

A 4-es és a 14-es volt a nagy kedvenc, de sajnos az mindig foglalt volt és mikor először megkaptam a lehetőséget, hogy mezszámot választhatok magamnak a felnőttek között, valahogy így osztottam szoroztam.

Honnan a Csibe becenév?

Debreceni éveim elején már szerintem az első szezonomban rám ragasztottak az akkori felnőtt edzőim Bíró Imre és Varga József. Állítólag sokat beszéltem (csipogtam) edzésen és azon kívül, ami nyilván nem igaz :). Szép lassan aztán rajtam ragadt a név és már a csapattársak is így hívtak.
 

Milyen céllal vágtál neki a hétvégén elrajtoló szezonnak?

Kiemelkedő formában szeretnem segíteni a csapatot és a a többieket is, hogy mindenki a legjobbat hozza ki magából.
 

Van e sporttal, kézilabdával kapcsolatos személyes mottód? Mi motivál a legjobban?
Az elvégzett munkában hiszek. Ha keményen dolgozunk, az meghozza az eredményt, ez motivál!