Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Két csapattal az U15-ös Országos Gyermek Kupán

Három győzelem és egy vereség az SZKKA mérlege a hétvégi fordulón.
Két csapattal az U15-ös Országos Gyermek Kupán

A hétvégén Mosonmagyaróváron rendezték az U15 Országos Gyermek Kupa fordulóját, ahol a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia két csapattal képviseltette magát. A vírus miatt korábban már megszűntették az I. osztályt és területi bajnokságot hozott létre, de most nem azt indították az újra, hanem Országos Gyermek Kupa néven írtak ki fordulót.

Szombathelyi KKA I. - VKL SE Győr 34-8 (18-5)

SZKKA: Grebenár (K) - Krilov 7, Juhász 3, Wutschi, Bozsodi 3, Borhy 7, Marton 2 Csere:Ceglédi (K) Czenki 5(1) Kasper 3, Lékai 2, Szlámer 2.

Szombathelyi KKA I.-Győri ETO KC 31-26 (18-12)

SZKKA: Grebenár (K) - Krilov 4, Juhász 1, Wutschi 5, Czenki (3), Borhy 2, Marton 5, Csere: Ceglédi (K) Bozsodi 9 (5), Kasper, Lékai 2, Szlámer.

- Az első mérkőzést a VKL SE Győr ellen játszottuk, ahol magabiztos győzelmet arattunk. A második meccsen a Győrt győztük le egy kemény határozott védekezéssel. Tetszett, ahogy kézilabdáztunk, ez egy magas színvonalú meccs volt. Jó visszacsatolás volt ez a mérkőzés, mind a lányoknak, mind nekem. Gratulálok nekik - értékelt csapatunk edzője Vers Ákos.

Az SZKKA II. is két mérkőzésen lépett pályára és egy győzelemmel, valamint egy vereséggel zárta a fordulót.

Mosonmagyaróvári KC SE - Szombathelyi KKA II. 16-19 (9-10)

Szombathelyi KKA II. - Győri ETO KC 10-44 (6-21)

- Az első mérkőzésünket a Mosonmagyaróvár korosztályos csapatával játszottuk, fontos volt számunkra ez a mérkőzés, hiszen tudtuk az utolsó megrendezett fordulóban ki-ki mérkőzésen sajnos alúlmaradtunk. A lányok motiváltan minden utasítást betartva igazán jó játékkal rukkoltak elő, így végig irányítva a mérkőzés menetét sikerült megnyernünk azt. A második mérkőzésünket az ETO első csapatával játszottuk, ahol kissé fejben és fizikálisan is fáradtan, nagyon sok hibával kézilabdáztunk, ezen dolgoznunk kell még sokat - értékelt az SZKKA II. edzője, Skoda Bence.