Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Két győzelem Alsóörsön!

Az U11-es bajnokság 9. fordulójában 2 győzelmet könyvelhettek el Debreczeni György ,,lányai".
Két győzelem Alsóörsön!

Eredmények: Szombathelyi KKA I. -  Éles KSISE 13-12, Szombathelyi KKA I. – Győri ETO KC II. 21-13

- Az U-11 csoport számára a mai nap döntőnek bizonyult. Nekünk a tét az volt, hogy meg tudjuk-e őrizni a veretlenségünket. Fel vagyunk-e készülve ilyen éles helyzetre? Az Éles KSISE csapata feladta nekünk a leckét. Én úgy láttam, gyorsan el akartuk dönteni a meccset, ez megbosszulta magát, rengeteg hibát vétettünk, nem tudtuk azt a határozott játékot játszani, amit egyébként már tudunk. Aztán a második félidőben kitisztult minden, ügyesen, határozottan kézilabdáztunk - értékelt Debreczeni György edző. . 

A második meccsen az ETO következett, akik a múltkor nem kis borsot törtek az orrunk alá. Ezúttal viszont nem volt kérdés, végig kézben tudtuk tartani a mérkőzést, és itt is a második félidő volt a döntő, ahol elhúztunk ellenfelünktől. Két nagyon jó mérkőzést játszottunk, ahol sportszerűek voltak a csapatok. Talán kettő kiállítás volt összesen. 

- Gratulálok a lányoknak, jól kézilabdáztunk! Voltak nehézségek ebben az évben, de úgy érzem  igazi csapattá váltunk! Nem állunk meg, tanulunk, edzünk tovább! Az U-11 bajnokságban 18 mérkőzést játszottunk, mindet megnyertük! Az U-12 bajnokságban is zömmel az I. csapat játékosai játszottak, ahol remekül szerepeltünk. Köszönöm a szülőknek az egész éves támogatást és segítséget - tette hozzá Debreczeni György. 

Az SZKKA U-11 I. csapata: Ádám Júlia, Babos Kincső, Bozsodi Eszter, Derdák Sára, Gerencsér Lea, Ggóf Gréta, Halász Tímea, Konecsni Kitti, Lang Regina, Lepsényi Judit.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK