Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Két győzelemmel zártuk a hétvégét az U15-ös I. osztályban

U15-ös csapatunk célja a tavasszal, hogy megnyerje a bajnokság Középső házát.
Két győzelemmel zártuk a hétvégét az U15-ös I. osztályban

Az őszi alapszakasz után U15-ös csapatunk célja a tavasszal, hogy megnyerje az U15-ös I. Osztályú bajnokság Középső házának küzdelmeit. Ennek szellemében jól is kezdte a tavaszt Huszár Benjámin együttese, a lányok két győzelemmel abszolválták a hétvégi nemesvámosi fordulót, ahol különösen fontos volt a házigazda elleni siker.

U15 I. Osztály, Középső ház, 1. forduló, Nemesvámos:

Szombathelyi KKA – Bajnok DSE Nemesvámos 30-23 (11-10)

SZKKA: Papp R., Németh E. (kapusok), Bősze, Csizmazia 6, Gerencsér 5, Halász 5, Kelemen 1, Konecsni, Kovács R., Lang 4, Lepsényi 2, Nagy F. 1, Pintér 5, Sass 1.

BVSC-Zugló – Szombathelyi KKA 24-28 (8-15)

SZKKA: Papp R., Németh E. (kapusok), Bősze 2, Csizmazia 2, Gerencsér 5, Halász 1, Kelemen 1, Konecsni 1, Kovács R. 2, Lang 2, Lepsényi 2, Nagy F. 5, Pintér 3, Sass 2.

- Nagyon vártuk már ezt a fordulót hiszen volt mit törlesztenünk az őszi két egygólos vereségért a Nemesvámosnak, illetve egy olyan csapattal játszottunk,, akikkel még nem találkoztunk. A Nemesvámos ellen görcsösen kezdtük a mérkőzést, dadogott a labda, nem mertünk vállalkozni, így már a mérkőzés elején le kellett raknom a T betűt. A félidő második felétől tudtunk váltani és onnantól fej-fej mellett haladtunk. A második játékrész közepén viszont mi a legjobb formánkat hoztuk és gyakorlatilag az utolsó tíz percet hiba nélkül játszottuk le. A második meccs gyakorlatilag az első percekben eldőlt már, csak a különbség volt a kérdés.. Egyedül azt sajnálom, hogy a második félidőt végigaludtuk ahelyett, hogy még egy lapáttal rápakoltunk volna. Ennek ellenére elégedett vagyok a csapattal, látom miben kell előre lépnünk egyénileg és csapatszinten is. Dolgozunk tovább értékelt U15-ös csapatunk edzője, Huszár Benjámin.