Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Két SZKKA-tehetség a serdülő válogatottban

Büszkén jelentjük be, hogy Csizmazia Kata és Halász Tímea is meghívót kapott a serdülő válogatott összetartására.
Két SZKKA-tehetség a serdülő válogatottban

Utánpótlásnevelő egyesületként nagy büszkeséggel jelenthetjük be, hogy U15-ös csapatunk két játékosa is meghívót kapott a magyar serdülő válogatott keretébe: Halász Tímea és Csizmazia Kata szeptember 27-től 29-ig Gyálon vesznek részt a válogatott összetartásán, ahol felméréseken és válogató edzéseken bizonyíthatnak.

- Óriási megtiszteltetés, és nagyon örülök, hogy részt vehetek a serdülő válogatott összetartásán. Kicsit izgulok, mivel összetartáson eddig még nem voltam, de szeretnék a lehető legjobban teljesíteni, és kihozni magamból a maximumot. Hálás vagyok az edzőmnek és csapattársaimnak, mivel nélkülük nem jutottam volna el idáig - mondta a behívóval kapcsolatban Halász Tímea.

- Nagyon örülök, hogy behívtak a serdülő válogatott összetartására. A tavalyi válogatók után már nagyon várom a folytatást. Jól sikerült az augusztusi alapozás a csapattal, erőnlétben és technikában is sokat fejlődtem, úgy érzem, hogy jó állapotban vagyok. A legjobb formámat kell adnom az összetartáson - így a várakozásairól Csizmazia Kata

- Büszkeséggel tölt el, hogy két játékosunk is meghívást kapott a serdülő válogatott összetartására. Azért dolgozunk, hogy minél több ilyen tehetséges gyerek legyen Szombathelyen és a későbbiekben a felnőtt csapatba is betudjuk építeni őket. Timi és Kata jó példa arra, hogy kitartással, szorgalommal és a rengeteg áldozattal járó munkának megvan a gyümölcse - nyilatkozta a lányok edzője, Huszár Benjámin.