Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Két új névadó szponzor az NB I/B-s csapatunknál

Ificsapatunk Sylver Ops Café SZKKA néven szerepel mostantól a felnőtt másodosztályban.
Két új névadó szponzor az NB I/B-s csapatunknál

Örömmel értesítjük Szurkolóinkat, hogy új megállapodásoknak köszönhetően két új névadó szponzor is támogatja NB I/B-ben szereplő ifjúsági csapatunkat.  A két szponzor a Sylver Fitnesz és Wellness Stúdió, valamint az Ops Café, ezért mostantól Sylver Ops Café SZKKA néven szerepel a gárda a felnőtt másodosztályban.

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia és a Sylver között szakmai együttműködés nem új keletű, hiszen a város legmodernebb edzőterme fontos helyszín az SZKKA életében, csapataink napi rendszerességgel végzik ott az erőnléti, konditermi edzéseket. A Varasd utca 10. alatt található exkluzív edzőközpont mostantól névadóként is támogatja klubunkat, amit ezúton is köszönünk.

Hálásak vagyunk az Ops Café támogatásáért is, mely szintén névadó szponzorként állt egyesületünk mellé. A Gagarin úton található kávézó öt és fél éve nyitotta meg kapuit és mára a város egyik legkedveltebb helyévé vált. Az egyetem közelsége miatt a fiatalok körében is népszerű Ops Caféban a finom olasz kávék mellett kézműves sütemények is várják a vendégeket.

Örömteli, hogy a helyi vállalkozások a fiatalokat is felkarolják, hiszen övék a jövő. Nagyon fontos a fiatalok számára, hiszen azáltal, hogy saját névadó szponzoruk van, ők is komoly és értékes játékosnak érezhetik magukat. Köszönjük mindkét vállalkozásnak, hogy bár felnőtt bajnokságról van szó, de a szombathelyi utánpótlás mögé álltak és bíznak a sikerességükben – nyilatkozta az SZKKA ügyvezető-elnöke, Pődör Zoltán.

Nagyon jó érzés, hogy a felnőtt csapat mellett már minket is támogatnak a szombathelyi vállalkozások. Szeretnénk élni a bizalommal és bizonyítani, hogy megérdemeljük a támogatást. Mindent meg fogunk tenni a pályán, hogy a szponzorok jó hírét előbbre vigyük – mondta Pődör Blanka, ificsapatunk kapitánya.