Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Továbbra is veretlen a Szombathelyi KKA!

Szombathelyen folytatódtak az U13-as Gyermekbajnokság első osztályának küzdelmei.
Továbbra is veretlen a Szombathelyi KKA!

Szombati napon tízórai kezdéssel indult az U13-as Gyermekbajnokság felsőházi rájátszásának szombathelyi fordulója, ahol a Szombathelyi KKA csapata, mint házigazda kezdte, és zárta is a hétvégi küzdelemsorozatot.

Pődör Zoltán és csapata ezen a hétvégén a Malév SC, valamint a Szegedi KKSE csapatával mérték össze tudásukat.

 

Az első mérkőzésen nagy volt a különbség a két csapat között. Fokozatosan tudtak bele lendülni a játékba a szombathelyiek, majd a második félidőben nagyon tetszetős játékkal sikerült előhozakodniuk, aminek eredményeképp nagyarányú győzelmet arattak ellenfelük felett. Ehhez a teljesítményhez remek kapus teljesítmény és tetszetős támadójátékkal rukkoltak elő a lányok.

A második mérkőzés első tíz percét úgy kezdték a lányok, ahogy kellett. Ám a sorcserét követően egy kisebb rövidzárlat alakult ki a csapatnál, így sajnos csak egy gólos előnnyel tudtak a félidőre vonulni.

Ellenfelünk kapaszkodott az eredménybe, így nem sikerült nagyobb előnyt kiharcolni. Ennek köszönhetően a végére egy igazán kiélezett és a szurkolók által kupahangulatot teremtett mérkőzés alakult ki a nap végére.

Pődör Zoltán: Az első mérkőzéssel elégedett vagyok, mindkét sorunk magabiztosan játszott, és a végére gyors játékot tudtunk játszani, amit az ellenfél nem tudott követni, ezáltal megérdemelten nagyarányú győzelmet arattunk. A második mérkőzés nem sikerült ilyen jól, görcsösen kezdtük a játékot, ezáltal magunkra húztuk az ellenfelet, saját magunknak nehezítve meg a mérkőzést, de a végén ki izzadtuk a győzelmet, és megérdemelten zsebelhettük be a két pontot.

Ezáltal a Szombathelyi KKA pontazonossággal második helyen áll rosszabb gólkülönbség miatt.

 

Szombathelyi KKA – Malév SC (10:6) 28:13

Vezette: Ludvig Benedek, Gál László

Dobos Dorka, Farkas Hanna, Farkas Nerina 3, Győrffy Luca 2, Horváth Anna 5, Horváth Lilla, Juhász Anna, Lakatos Lizett 3, Lőrincz Brigitta, Pődör Blanka 8, Sámson Petra, Tamási Kata 7, Tóth Nóri, Baranyai Lara.

 

Szombathelyi KKA – Szegedi KKSE (13:12) 23:21

Vezette: Fancsali Ferenc, Hegyi Gábor

Dobos Dorka 1, Farkas Hanna, Farkas Nerina 4, Győrffy Luca 3, Horváth Anna 3, Horváth Lilla, Juhász Anna, Lakatos Lizett 1, Lőrincz Brigitta, Pődör Blanka 7, Sámson Petra 1, Szekér Petra, Tamási Kata 3, Tóth Nóri, Baranyai Lara.